Salsa Bedrijven

(Animatie) Salsa Dans Workshops voor Bedrijfspersoneel

Heeft u opdracht gekregen om voor leuk entertainment te zorgen tijdens de personeelsborrel? Of viert uw bedrijf een jubileum? Wilt u iets leuks doen voor een afscheidend collega als dank voor zijn of haar enorme inzet? Of wilt u dat uw klanten of collega’s elkaar in een ongedwongen sfeer beter leren kennen? Dan is Sederick – de salsadanser op houten klompen – de JUISTE man voor de deze belangrijke taak!

Sederick heeft jarenlange ervaring met – en is ZEER bedreven in – het geven van ‘animatie dans workshops’: Dit zijn workshops waarbij het entertainen van de deelnemers centraal staat. Door zijn enthousiasme weet Sederick iedereen op de dansvloer te krijgen EN te houden! Zijn danskunsten op houten klompen heeft niet alleen een enorme aantrekkingskracht, maar wordt door Sederick ook zeer handig als didactisch leermiddel ingezet.

Sederick begint – door middel van dansspelletjes – de (makkelijke) merengue aan de deelnemers te leren. Desgewenst kan hij zijn repertoire uitbreiden met de populaire salsa en met de bachata. Hij is punctueel, zeer professioneel en weet iedereen met een glimlach te blijven vermaken, zelfs als zij een slokje teveel op hebben!

sederick-strandtent-de-buuren-001-small

Ervaring: Sederick heeft animatie salsa dansworkshops gegeven voor o.a. de ABN-Amro bank, de Lions Club (Rotary Club) en voor Beach Cafe ‘De Buren’.

Sederick geeft de animatie salsa workshops alleen, of (desgewenst) samen met een assistente. In het laatste geval wordt het tarief met 50% verhoogd en komen er extra reiskosten bij. Zij zullen dan en kleine dansdemonstratie geven aan het eind van de workshop.

 Duur animatie workshops:

Voor groepen van volwassenen: standaard ½ uur (alleen merengue), met uitbreiding tot 1 of 1 ½ uur (salsa met eventueel bachata).

Tarieven:

AantalTarief
Tot 10 personen€ 75,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Tussen 11 tot 20 pers€ 100,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Tussen 21 tot 30 pers€ 125,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Meer dan 31 pers€ 150,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Reiskosten vanuit Haarlem Centrum:

AfstandPrijs
Tot en met 5 kmgeen reiskosten
Tussen 5 en 10 km€ 4,-
Tussen 10 en 20 km€ 8,-
Tussen 20 en 50 km€ 12,-
Tussen 50 en 60 km€ 17,50
Vanaf 60 kmreiskosten in overleg