Animatie

(Animatie) Salsa Dans Workshops voor Entertainment Bedrijven

Organiseert uw bedrijf regelmatig ‘Singles Parties’ en wilt u iemand hebben die op een leuke manier de singles bij elkaar brengt om het ijs te breken? Of organiseert u regelmatig feesten met een tropisch/caribisch thema? Wilt u iets anders hebben dan een zanger of samba danseressen om uw klanten mee te vermaken? Of wilt u net dat extra hebben om uw feest of uw evenement flink op gang te krijgen?

Dan is Sederick – de salsadanser op houten klompen – de JUISTE man voor de deze belangrijke taak!

Sederick heeft jarenlange ervaring met – en is ZEER bedreven in – het geven van zogenaamde ‘animatie dans workshops’: Dit zijn dansworkshops waarbij het entertainen van de deelnemers centraal staat. Door zijn enthousiasme weet Sederick iedereen op de dansvloer te krijgen EN te houden! Zijn danskunsten op houten klompen heeft niet alleen een enorme aantrekkingskracht, maar wordt door Sederick ook zeer handig als didactisch leermiddel ingezet.

Sederick begint – door middel van dans spelletjes – de (makkelijke) merengue aan de deelnemers te leren. Desgewenst kan hij zijn repertoire uitbreiden met de populaire salsa en met de bachata . Hij kan ook een pittige reggaeton workshop geven voor jong publiek in discotheken waar voornamelijk R&B en reggaeton muziek worden gedraaid.

sederick-workshop-havenfestival-ijmuiden-small

Ervaring: Sederick heeft animatie salsa dansworkshops gegeven voor o.a. ABN-Amro bank, de Lions Club (Rotary Club) en Beach Cafe ‘De Buren’.

Sederick geeft de animatie salsa workshops alleen, of (desgewenst) samen met een assistente. In het laatste geval wordt het tarief met 50% verhoogd en komen er extra reiskosten bij. Zij zullen dan en kleine dansdemonstratie geven aan het eind van de workshop.

Duur animatie workshops:

Voor groepen van volwassenen: standaard ½ uur (alleen merengue of reggaeton), met uitbreiding tot 1 of 1 ½ uur (salsa met eventueel bachata).

Tarieven:

AantalTarief
Tot 10 personen€ 85,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Tussen 11 tot 20 pers€ 110,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Tussen 21 tot 30 pers€ 135,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
Meer dan 31 pers€ 165,- per ½ uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Reiskosten vanuit Haarlem Centrum:

AfstandPrijs
Tot en met 5 kmgeen reiskosten
Tussen 5 en 10 km€ 4,-
Tussen 10 en 20 km€ 8,-
Tussen 20 en 50 km€ 12,-
Tussen 50 en 60 km€ 17,50
Vanaf 60 kmreiskosten in overleg