Aanbevelingen

Soraida Janga

Een aantal jaar geleden werd ik als beginnende salsa danser door Sederick geïnspireerd om hard te werken naar een hoger doel. Bij showtraining was ik altijd gefascineerd over de tijd en aandacht die hij besteed aan het creëren van een choreografien en het leiden van een groep. Hij is niet alleen een goede docent maar ook een goede mentor voor mij en de andere dansers geweest.

Mordechay Krispijn www.salsaventura.nl

Wat mij altijd zal blij blijven en we nog altijd genoemen in onze opleiding is hoe Sederick na zijn eerste try-out als een muis zo stil ging zitten met zijn kladblok. Als een spons, zonder ook maar een weerwoord te geven, zat hij daar alle tips die hem gegeven werden vol bezieling op te schrijven. Toen werd mij duidelijk hoe hij dit al jaren vol energie volhoud. De beste docenten stoppen nooit met leren.

Rayan Rammo Dance

Sederick is een geweldige, lieve, leuke, spontane en enthousiaste danser die iedereen mee weet te krijgen. Met hem is het altijd een feest!

Steve The Orga

Like 🙂

salsa

Ditrich Lewis Naarden

Een inspirerende danser en dansleraar waar de passie van afspat. Showdier in hart en nieren met zijn hart op de juiste plaats.

Eric S. Lalta SDS Fantasia

Sederick je hebt mij en ons in het team altijd versterkt met je no nonsense theorie.. niet klagen gewoon doorgaan. In een harde wereld waar het hard werken is om te trainen en om te dansen is da het belangrijkse in elk team.

Tjark Verhoeven

De lessen en workshops van Sederick zijn een feestje; hij voelt een groep goed aan en weet altijd een lach te toveren bij de deelnemers. De afgelopen 20 jaar heeft hij veel mensen aangestoken met zijn enthousiasme voor dans en ritme, en dat zal hij nog minstens voor 20 jaar blijven doen!

Paul Baarn www.afrisur

Ik ken Sederick al zolang als ik dans (meer dan 15 jaar) als een unieke, energieke persoonlijkheid, die mensen in beweging krijgt. Mensen die op zoek zijn naar iemand voor een leuke workshop verwijs ik zonder reserves door naar Sederick.

Jay Kersten en Marian Bakker www.salsa4fun.nl

Sederick zijn enthousiasme is onweerstaanbaar en zorgt dat je snel leert en blij naar huis gaat.

Desiree en Stefan Lindhout

Sederick is een van de beste dansers in Nederland. De passie voor dans komt recht uit zijn hart! Dit is te merken in zijn lessen, op de dansvloer en overal waar hij zijn liefde voor muziek en dans kan delen.

Joep Everts (Schiphol workshop met Michelle in Hoofddorp)

Zag als collega-trainer een workshop van Sederic. Naast dat het veel energie en plezier genereerde zag ik ook de gedegen en intelligente opbouw waarbij in een korte tijd veel aspecten aan bod kwamen, en hij de link naar het thema samenwerken legde. Jammer dat ik niet kon meedoen… Veel succes gewenst!